Overslaan en naar de inhoud gaan

Over abc labels

ABC labels kreeg voet aan de grond in 1991. Ervaren flexo drukker Christian Derouf liet ABC labels uitgroeien tot een performante zaak. We staan garant voor een betrouwbare productie van zelfklevende etiketten op rol met een snelle en uiterst flexibele service. In 2010 nam Louis De Jaegere samen met zus Sophie de zaak over. Gesteund door veertien medewerkers zorgen ze voor de verdere groei van ABC labels.

BRC certificaat: kwaliteit en veiligheid

supersnelle en flexible service

een hart voor ecologisch produceren

eigen ontwerp en prepress afdeling

stipte en verzorgde leveringen

hecht en professioneel ABC-team

Eigen ontwerp

Dankzij onze eigen prepress afdeling kunnen wij uw ontwerp begeleiden van bij de start tot het einde van de productie waardoor wij zeer flexibel met alle orders kunnen omspringen.

Etiketten zijn een eerste aantrekkingspool voor potentiële kopers van uw product of moeten wettelijk verplichte informatie bevatten, vandaar het belang om te starten met een duidelijk, sterk en sprekend ontwerp dat aansluit bij uw marketingstrategie. Onze creatieve medewerkers helpen u dan ook graag bij het tot stand komen van het juiste ontwerp om alvast een optimale uitstraling van uw product te garanderen. Om ervoor te zorgen dat de te drukken ontwerpen optimaal gedrukt worden vragen wij u rekening te houden met onze aanlevervoorwaarden.

Aanlevervoorwaarden

Offerte & contact

Informatie over de gewenste labels

x
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf.
Close Vraag nu een offerte